Altijd bloemen in huis!

Bloemen - Kaarsen - Workshops

CONTACTEER ONS


KLIK HIER OM EEN BOS BLOEMEN TE LATEN LEVEREN

Altijd een boeket bloemen aan een speciale prijs te vinden!

Elke dag nieuwe promoties voor prachtige en frisse bloemen aan voordelige prijzen in combinatie met uw JOYN- OF QUSTOMER-klantenkaart

Omdat iedereen wel eens een bloemetje verdient, en het liefst van al ook nog meer dan eentje, biedt Het Witte Hert u elke week verschillende promoties in de winkel in Turnhout. U vindt dus steeds een leuk boeket bloemen aan een voordelige prijs! Hieronder vindt u alvast een overzicht van de vaste promotiedagen geldig voor onze klantenkaarthouders:

Promotiedagen

  • Elke maandag alle resterende boeketten van het afgelopen weekend aan -50%

  • Elke dinsdag, gratis potgrond en diensten bij het inplanten van uw bloembakken  = breng voor 13u binnen en kom afhalen vanaf 15u.
  • Elke woensdag, alle verse bloemenpakketen aan GROOTHANDELSPRIJS = per bloemsteel krijgt u -€0.25 korting bij afname van volle en onverwerkte pakketten van 1 bloemsoort. (prijzen incl. BTW)
  • Elke donderdag, alle orchideeën -50%
  • Elke vrijdag, weekendboeketten of -bloemstukken aan €5 = normale prijs €10-15 en ze worden gemaakt met onze oudste bloemen, dus niet geschikt als geschenk

  • Elke zaterdag, dubbele punten op de JOYN- OF QUSTOMER-klantenkaart


Wenst u meer informatie over onze speciale bloemenacties of wil u iets bestellen? Dan bent u altijd welkom in de winkel in Turnhout. U kan ook steeds een bericht nalaten via het contactformulier! Wij staan steeds klaar voor uw bloemenvragen en helpen u graag verder!

Clikc+